Infärgning

Infärgning

Säters Golvtjänst utför golvtjänster åt både företag och privatpersoner i Dalarna med omnejd. Våra golvläggare i Falun är skickliga hantverkare som varit verksamma inom golvbranschen under många år. Det gör att vi utför arbetet på ett korrekt sätt och med ett perfekt resultat. Är dina golv slitna och behöver en ny ytbehandling kan vi hjälpa dig men infärgning i Falun. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster eller för att begära in en offert för ditt golvprojekt.

 

Infärgning i Falun

Vi kan lacka eller ytbehandla dina trägolv så att de får samma glans som om de vore nya på nytt. Vi kan också erbjuda dig golvslipning i Falun om dina golv har repor, är slitna eller har mindre skador. Vi utför en golvslipning näst intill dammfritt så att du slipper täcka in möbler och annan inredning i anslutande rum. Efter att golvslipningen är genomförd kan vi ytbehandla dina golv genom att genomföra en infärgning eller vaxa golvet. Våra golvläggare i Falun är yrkesutbildade och innehar även certifiering för arbete i våtrum. Vi utför vårt arbete på ett professionellt och kunnigt sätt, vilket har bidragit till att vi genom åren fått mycket goda omdömen från våra kunder. Du kan boka ett kostnadsfritt hembesök på vår hemsida så att vi kan komma hem till dig för att besiktiga dina golv och lämna förslag på åtgärder, utan att du förbinder dig för något. 

Beställ ett gratis platsbesök genom formuläret!

Säters Golvtjänst är ett erfaret golvföretag med yrkeskunniga golvläggare som alltid har fokus på kunden. Vid ett platsbesök kan vi inspektera dina golv, bidra med rådgivning och lämna ett prisförslag för just din golvläggning i Falun.