Renovera golvet i villa - tips från duktig Golvläggare i Dalarnas län

Att byta golv är en dröm för många villaägare och det är ett enkelt sätt att försköna rummet på, det kan ge en helt annan atmosfär. Dessutom är moderna golv otroligt bekväma att gå på. Den här artikeln är avsedd för dig som funderar på att renovera ditt golv. Du kan genomföra arbetet själv, men ta kontakt med oss professionella golvläggare i Falun vid minsta tveksamhet. Vi är det perfekta bollplanket som har en lång och bred erfarenhet inom golvbranschen, samt utför vi våra uppdrag med kvalité och noggrannhet.


Golvets material

Golv med klassiskt utseende består oftast av parkettgolv eller laminatgolv. Parkettgolv var mer standard förr men används även idag. Laminat har dock blivit en populär konkurrent till parkettgolvet då det kan efterlikna olika golv sorter, bland annat trä. Våtrumsmatta är ett hårdare alternativ som passar för utsatta områden, till exempel badrum och tvättstuga. Det har blivit vanligt att ha våtrumsmatta även i hallen för att skydda mot smuts och skor. 

Våra golvläggare i Falun har givetvis våtrumsbehörigheten GVK

De flesta golv inom parkett/laminat världen har hållbarhets klasser för olika rum. Om du exempelvis ska lägga laminatgolv i hallen får du tänka på att välja en starkare hållbarhetsklass för rum med hög trafik. Det finns också mjuka golv som vinyl och linoleum. Dessa varianter är snygga och bekväma, men tänk på att de är extra känsliga för starka rengöringsämnen.

Kontakta oss golvläggare i Falun

Välkommen att kontakta oss golvläggare för hjälp av våra golvtjänster. Vi har erfarna och rutinerade golvläggare som gärna hjälper till från start till mål eller med delar av projektet. Du når oss enklast via vårt kontaktformulär här på hemsidan.