Frågor inom golv? Kontakta oss!

Frågor inom golv? Kontakta oss!

Välkommen till Säters Golvtjänst AB som har en gedigen erfarenhet av olika typer av golvarbeten. Vi satsar alltid på kundnöjdhet genom bra kunddialog, hög kvalité på produkt och genomförande samt att slutresultat slår kundens förväntan.

Vi åtar oss golvprojekt från företag, BRF:er och privatpersoner som vill förnya hemmamiljön, kontoret eller lokalen med stilfulla golv gjorda med omtanke och kvalité. Vi ser alltid till att uppfylla våra kunders krav och önskemål. Tveka inte att kontakta vårt serviceinriktade arbetsteam som idag består av fyra kunniga golvläggare i Falun som har alla behörigheter och kvalifikationer för uppnå ett fantastisk slutresultat!

Vi erbjuder alla våra kunder gratis platsbesök där vi får möjlighet att prata ihop oss om dina önskemål. Om du inte riktigt vet vad du önskar, så är våra golvläggare i Falun ett ypperligt bollplank! Skriv in till oss via kontaktformuläret nedan, så hörs vi inom kort!

Beställ ett gratis platsbesök genom formuläret!

Säters Golvtjänst är ett erfaret golvföretag med yrkeskunniga golvläggare som alltid har fokus på kunden. Vid ett platsbesök kan vi inspektera dina golv, bidra med rådgivning och lämna ett prisförslag för just din golvläggning i Falun. 

Våra kundrecensioner från tidigare uppdrag!

Recensionerna är tagna från vår Facebooksida, där vi som företag kontinuerligt uppdaterar med nya bilder på utförda golvprojekt av våra rutinerade golvläggare i Falun.
B
Tack för fina golv👍 Vi blev supernöjda 🙂
Barbro Eriksson
P
Tack för ett suveränt jobb. Proffsigt utfört på alla sätt. Borta är vårat gula blanka golv. Nu har vi ett stiligt matt och lite mörkare golv. Vi är väldigt nöjda.
Patrik Jönsegård
C
Det blev så snyggt👍
Catrine Wikström