Frågor inom golv? Kontakta oss!

Frågor inom golv? Kontakta oss!

Välkommen till Säters Golvtjänst AB som har en gedigen erfarenhet av olika typer av golvarbeten. Vi satsar alltid på kundnöjdhet genom bra kunddialog, hög kvalité på produkt och genomförande samt att slutresultat slår kundens förväntan.

Vi åtar oss golvprojekt från företag, BRF:er och privatpersoner som vill förnya hemmamiljön, kontoret eller lokalen med stilfulla golv gjorda med omtanke och kvalité. Vi ser alltid till att uppfylla våra kunders krav och önskemål. Tveka inte att kontakta vårt serviceinriktade arbetsteam som idag består av fyra kunniga golvläggare i Falun som har alla behörigheter och kvalifikationer för uppnå ett fantastisk slutresultat!

Vi erbjuder alla våra kunder gratis platsbesök där vi får möjlighet att prata ihop oss om dina önskemål. Om du inte riktigt vet vad du önskar, så är våra golvläggare i Falun ett ypperligt bollplank! Skriv in till oss via kontaktformuläret nedan, så hörs vi inom kort!

Kontakta oss när det är dags att byta golv!

Är det dags att byta golv eller ska ni slipa befintligt golv för att återställa des forna glans? Oavsett vilket så finns våra golvläggare i Falun här för dig! Allt du behöver göra är att kontakta oss. Välkommen! 

Läs några av våra fina kundrecensioner 

Med fokus på kvalitet och service har våra golvläggare i Falun fått många fina recensioner. Därför vill vi gärna dela med oss av några av dom. Vill ni kika närmare på några av våra projekt och läsa vad andra skriver om oss rekommenderar vi ett besök på vår Facebooksida
B
Tack för fina golv👍 Vi blev supernöjda 🙂
Barbro Eriksson
P
Tack för ett suveränt jobb. Proffsigt utfört på alla sätt. Borta är vårat gula blanka golv. Nu har vi ett stiligt matt och lite mörkare golv. Vi är väldigt nöjda.
Patrik Jönsegård
C
Det blev så snyggt👍
Catrine Wikström