Vi välkomnar er till Säters Golvtjänst

Vi välkomnar er till Säters Golvtjänst

Vi är specialister inom golv och kan ge dig dem absolut bästa förutsättningarna för att lyckas med ditt kommande golvprojekt.

Säters Golvtjänst har funnits med i golvbranschen sedan år 1959 och har idag fyra skickliga golvläggare i Falun. Vår passion är att lyssna in kundens behov och utföra kompletta högklassiga golv i Falun för företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar.

Vi har genom åren skapat oss ett gott rykte med fina omdömen för våra utförda golvtjänster. Så här skriver vår kund Barbro om oss golvläggare i Falun:

Tack för fina golv. Vi blev supernöjda
/ Barbro Eriksson

Recensionen är tagen från vår Facebooksida där vi bl. a. lägger upp före- och efterbilder på våra golvprojekt. Inget golvarbete är varken för stort eller för litet för oss. Vi har all kunskap om golvslipning, infärgning, byte av golv eller mattläggning i våtutrymmen.

Varmt välkommen att kontakta oss

Beställ ett gratis platsbesök genom formuläret!

Säters Golvtjänst är ett erfaret golvföretag med yrkeskunniga golvläggare som alltid har fokus på kunden. Vid ett platsbesök kan vi inspektera dina golv, bidra med rådgivning och lämna ett prisförslag för just din golvläggning i Falun. 

Beställ ett gratis platsbesök genom formuläret!

Boka platsbesök