Golvslipning

Golvslipning

Ett snyggt trägolv ger rummet en exklusiv känsla som ökar trivseln hos de boende i fastigheten. Men om trägolvet är slitet, har repor, gropar efter klackar eller andra skador så bidrar det till att hela rummet känns slitet. Istället för att byta golv kan du utföra en golvslipning av dina befintliga trägolv så att det åter igen blir slätt och fint. Därefter lägger du på en ytbehandling som får golvet att åter glänsa som om det vore nytt. Säters Golvtjänst är ett golvföretag i Falun som är proffs på golv. Våra golvläggare i Falun har en lång erfarenhet inom branschen och är dessutom mycket skickliga hantverkare. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan få dina golv att glänsa igen.

 

Utföra golvslipning

När våra golvläggare i Falun utför golvslipning så använder vi moderna maskiner som knappt efterlämnar något damm alls efter sig. Golvslipmaskinen är ansluten till en dammsugare som direkt suger in allt damm vilket gör att det inte krävs att du täcker in möbler in andra rum. Efter att vi är klara med golvslipningen kan vi ytbehandla ditt golv med lack eller vax så att det får ett bra skydd mot yttre påverkan vilket också innebär en lång livslängd. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan inspektera dina golv och lämna förslag på åtgärder, utan några förpliktelser. 

Beställ ett gratis platsbesök genom formuläret!

Säters Golvtjänst är ett erfaret golvföretag med yrkeskunniga golvläggare som alltid har fokus på kunden. Vid ett platsbesök kan vi inspektera dina golv, bidra med rådgivning och lämna ett prisförslag för just din golvläggning i Falun.