Golvläggning

Golvläggning

Har golven blivit slitna eller planerar du att genomföra en renovering i din bostad kan du samtidigt passa på att lägga nya golv. Golvet är en av de viktigaste ytorna i ett rum om du vill skapa ökad trivsel i ditt hem. Har du ett mycket slitet golv så kommer hela rummet att kännas slitet och vice versa, är golvet snyggt och glansigt så höjer det atmosfären i hela rummet. När du planerar att byta golv kan du vända dig till oss på Säters Golvstjänst som har golvläggare i Falun som är proffs på golvläggning. Du kan kontakta oss för att erhålla information om hur vi kan bistå dig med din golvläggning eller för att begära en offert med ett konkurrenskraftigt pris.

 

Golvläggning i Falun

Säters Golvtjänst kan erbjuda dig golvläggning av de allra flesta golvmaterialen som laminatgolv, trägolv, parkettgolv, plastgolv och textilmattor. Vi kan också utföra golvläggning i våtrum då våra golvläggare i Falun är certifierade för arbete i våtrum. Vi lämnar förstås garantier på vårt arbete så att du kan känna dig trygg även efter att vi är klara. Om du vill få hjälp med din golvläggning i Falun kan du använda dig av formuläret på vår hemsida för att boka ett hembesök, helt utan kostnad eller några förpliktelser. Vid ett hembesök kan vi inspektera dina golv, bidra med rådgivning och lämna ett prisförslag för din golvläggning. 

Beställ ett gratis platsbesök genom formuläret!

Säters Golvtjänst är ett erfaret golvföretag med yrkeskunniga golvläggare som alltid har fokus på kunden. Vid ett platsbesök kan vi inspektera dina golv, bidra med rådgivning och lämna ett prisförslag för just din golvläggning i Falun.