Golv i våtrum

Golv i våtrum

Ska du renovera en toalett eller ett badrum eller har mattan i ett våtrum blivit skadad behöver du lägga en ny våtrumsmatta. En våtrumsmatta ska skydda från att fukt tränger in i golvet vilket annars kan leda till fuktskador som framöver kan innebära att du behöver göra betydande reparationer. Fukt kan också utveckla mögel vilket kan göra personer som vistas i fastigheten sjuka. Säters Golvtjänst är ett golvföretag som har golvläggare i Falun som är yrkesutbildade och som har en lång erfarenhet inom branschen. Vi kan hjälpa dig med din mattläggning i våtrum. Du kan kontakta oss för mer information kring din mattläggning i Falun.

 

Arbete i våtrum

Säters Golvtjänst har golvläggare i Falun som är certifierade för arbete i våtrum vilket innebär att vi kan lägga golv i våtrum på ett säkert och korrekt sätt med ett perfekt resultat. Självklart lämnar vi också garantier på vårt arbete så att du kan vara trygg även efter att vi är klara med ditt golv i våtrum. Du är välkommen att kontakta oss för mer information eller så kan du använda formuläret på vår hemsida för att boka ett hembesök. Då kan våra golvläggare i Falun komma ut till din fastighet för att inspektera ditt våtrum och lämna ett prisförslag, utan att du förbinder dig för något. 

Beställ ett gratis platsbesök genom formuläret!

Säters Golvtjänst är ett erfaret golvföretag med yrkeskunniga golvläggare som alltid har fokus på kunden. Vid ett platsbesök kan vi inspektera dina golv, bidra med rådgivning och lämna ett prisförslag för just din golvläggning i Falun.