Priser för golvläggning

Är du trött på ditt gamla linoleumgolv i köket? Eller är det dags att förnya parketten i vardagsrummet? En ny golvläggning eller golvslipning av ditt befintliga golv behöver inte vara krånglig. Genom att anlita oss golvläggare i Falun kan du som kund känna dig trygg i att du får rätt kunskap och kvalité. Vi erbjuder våra kunder konkurrenskraftiga priser med generösa garantier på våra golvarbeten, så att du kan känna dig säker även efter att vi är klara. 
Boka en kostnadsfri rådgivning med oss redan idag!

Kvalitetsgolv med konkurrenskraftiga priser

Hur mycket ditt golvbyte eller din golvläggning kommer att kosta är tätt sammankopplat med materialval. Vi erbjuder golv inom ett brett spektrum där det finns allt från de mest enkla basala golven till mer lyxiga varianter som passar exempelvis i badrum eller i ett slitstarkt modernt kök. 

Det är viktigt att materialvalet är genomtänkt så att det lever upp till dina förväntningar


Fundera kring hur mycket ytan ska användas och vad som ska placeras på golvet så blir det enklare att välja ett lämpligt material för det specifika fallet. Exempelvis hör material som laminatgolv och vinylgolv till de golv som går att hitta billigt av, medans parkettgolv kan kosta betydligt mer per kvadratmeter. Inom varje materialkategori finns det givetvis variationer när det gäller kvalitet och märken. Andra saker som kan påverka priset för golvläggningen är jämnheten på underlaget och andra förutsättningar på platsen såsom fuktighet och planlösning. Ta gärna kontakt med oss via formulären här på vår hemsida så guidar vi dig kring materialval inför din golvläggning i Falun.

Varför anlita våra golvläggare i Falun?

När du anlitar oss golvläggare kan du räkna med att få ett bättre pris än om du handlar direkt från leverantören på egen hand. Med en professionell och erfaren utförare blir golvet lagt på bästa sätt vilket kan öka värdet på din bostad. När du funderar över kostnaderna för golvprojektet tänk på att det inte bara är golvet i sig som kommer att kosta. Du kommer sannolikt behöva trösklar, lister och andra material som spackel för att komma i mål med arbetet. En annan faktor som påverkar priset är hur mycket du gör själv. Kanske kan du själv riva ut det nuvarande golvet för att dra ner på kostnaderna. Kontakta oss via formulären här på hemsidan för kostnadsfri rådgivning.

Boka ett kostnadsfritt platsbesök

Vi golvläggare i Falun uppmuntrar dig till att boka in ett kostnadsfritt platsbesök. Då kan vi bedöma på plats vilket golv som skulle passa in i just din specifika miljö och ge en uppskattning om vad kostnaden kommer att bli för projektet. Vi erbjuder både privatpersoner och företag men även bostadsrättföreningar rådgivning för att skräddarsy nästa golvarbete. Våra möten är förutsättningslösa vilket innebär att du inte binder upp dig på något innan du har godkänt en offert. 

Använd gärna kontaktformuläret nedan för att ställa dina frågor eller boka direkt in ett platsbesök!

Kontakta oss när det är dags att byta golv!

Är det dags att byta golv eller ska ni slipa befintligt golv för att återställa des forna glans? Oavsett vilket så finns våra golvläggare i Falun här för dig! Allt du behöver göra är att kontakta oss. Välkommen!